Határidőnaplók

Ebben az évben is új borítókkal érkeznek határidőnaplóink december elején. Előrendelésben már megtekinthetőek a az új naptárak, most épp a nyomdában kötik őket. Leghamarabb december első hetében tudjuk őket postázni.

Két nagy A5-ös formátumú és négy feleakkora A6-os tervvel jelentkezünk. A felhasznált anyagok nem változtak, a belső tagolás is maradt a már megszokott.

  • Méretek

    A határidőnaplók kétféle méretben készülnek A6 (105×148 mm) és A5 (148×210 mm). A kisebb méret könnyen elfér akár zsebben, a nagyobb már inkább táskába való, a nagyobb oldalméret több jegyzetelést is tesz lehetővé persze.

  • Beosztás

    Havi időbeosztással kezdődik a napló, itt egy oldalpáron egy hónap szerepel és mellette egy külön kiemelt rész pedig három fontos területnek van fenntartva: focus, relax és to-do. Majd heti időbeosztásra vált, itt pedig a bal oldali oldalon a hét napjai a jobb oldal pedig üres, teret hagyva az egyéb jegyzeteknek. Mindkét méretnél a belső beosztás megegyezik.

  • Terjedelem

    Összesen 144 oldalból áll mindkét formátumú napló. Ebből 26 oldalnyi a havi időbeosztás, 111 oldalnyi a heti időbeosztás és ezek végén még található 22 oldalnyi üres jegyzetoldal.

Újrahasznosított papírt használunk

Újrahasznosított papírokat használunk, mert számunkra első a környezet. Nincs másik Föld bolygó, erre kell vigyáznunk.

Kézi szitanyomott borítók

Ez a szívünk csücske. Jó érezni, ahogy keverjük a festéket, és minden ívet egyesével igazítunk be a helyére.

Tervezés szívvel-lélekkel

Szeretjük a tervezés minden fázisát, szívesen elbíbelődünk a legapróbb részletekkel is.

Támogass helyit

Nemcsak környezet hatékony, de közösség építő ereje is van annak, ha a közelünkben élő vállalkozásokkal dolgozunk együtt, helyből szerzünk be mindent, ami lehetséges.

Támogass kicsit

Minél kisebb egy vállalkozás, annál nagyobb csoda, hogy képes lépést tartani a mindent elsöprő multikkal a rohanó világban. Átláthatóbb, személyesebb, közvetlenebb kis cégekkel együttműködni. Ha van lehetőségünk, mi kis vállalkozásokat keresünk meg.

Támogass közvetlenül

Nincs annál jobb, mint ha egyenesen a gyártótól tudhatunk meg mindent a termékről, amit választunk. Nemcsak egy tárggyal, hanem a mögötte lévő történettel együtt térhetünk haza.

2020 © Copyright - Notoshop